Sunday, February 6, 2011

Twiends

Assalamualaikum semua.ok lah hari ni aku nak cerita tentang twiends.twiends ni apa?baiklah aku akan terangkan.kalau korang nak dapat banyak follower untuk twitter,peninjau youtube dan pelawat blog atau website korang.bolehlah cuba twiends ni ye.caranya mudah je.pertama korang kena pergi dekat SINI . then korang sign up.cara nak guna twiends ini sangat mudah.bagi twitter,korang hanya perlu follow orang lain dan mendapatkan kredit.bagi youtube pulak,korang kena tengok video diorang.dan bagi blog atau website korang cuma kena lawat je.kenapa kena buat ini?baiklah aku akan terangkan.bila korang buat ni,korang akan dapat kredit daripada diorang.lepas tu korang akan ada kredit supaya orang boleh follow korang punya twitter,view youtube video korang atau lawat blog atau website korang la kan.so caranya korang follow orang untuk dapatkan kredit dan orang akan follow korang balik untuk dapatkan kredit.mudah bukan?jadi apa lagi ! sambarlah peluang keemasan ini ! selamat mencuba !

2 comments:

M'cel said...

twiend.. sama tak dengan twitter???

eLaThEeMoGiRl said...

tak sama . twiends lain .