Friday, February 18, 2011

Fuhhh . Esok Merentas Desa Lagi ?

Assalamualaikum . apa khabar ? hehe . fuhhh ~ rasa nak pengsan bila dapat tahu esok ada merentas desa lagi . yang hari khamis tu baru latihan , pun rasa nak pengsan daaa dowh . ni pulak tiba tiba ada merentas desa yang sebenar ! whoahhh ~ separuh mati dibuatnya . kalau bab sakit tu , jangan cakap la . kompom sakit kaki lepas merentas desa ni . krem la . apa2 jelah . aku ni kalau merentas desa mesti sakit pinggang sampai ke jari kaki ? ada sape2 boleh terangkan kenapa jadi macam ni ? hehe . lepas merentas desa je , nak gerak pun susah . kaki sakit . esok aku tak tahu la macam mana nasib aku . waaaaaaaaaaa ~ heheh , melebih lebih pulak . padahal bukannya ada orang mati pun sebab merentas desa . haha ! biasalah . aku ni bukan suka sangat pun merentas desa . lagi lagi la sekarang ni ada jalan baru . bertambah panjang la jalan merentas desa tu . bertambah jauh bertambah tambah la sakit dan penatnya . hadoi , aku pun dah tak tahu apa aku merepek ni ? entah lah . hahaaha . biasalah , orang nervous . eh nervous ke ? kah kah kahhh ! lawok pulok la . aku nak ucapkan good luck pada orang yang akan merentas desa atau road run esok yaaa ! doakan aku berjaya sampai pada masa yang ditetapkan ye ? hehehhh . ok lah . hari ni sampai sini jelah aku merepek yeee . jumpa lagi . good luck yawww ! buat yang terbaik tau . bye ~


P/S : Esok aku pakai nombor M005 . Rumah Merah daaa ~ hekhekhek .

2 comments:

zaty luvlianncezzz said...

hahah..i hate cross country,,rosak kulit muke..sunburn,..waaa

eLaThEeMoGiRl said...

@zaty luvlianncezzz hahah . mcm tu pulak ehh ~ merentas desa . fuhhh . sakitnye x tertanggung ~