Wednesday, December 22, 2010

Pencarian blogger peramah 2011

Assalamualaikum . excited benor bila dijemput untuk menyertai contest pencarian blogger peramah 2011 ni . terima kasihlah pada LINA ye ! nak sangat tahu aku ni peramah ke tak (hehe) . orite ! mari kita tengok yang seterusnya .klik sini untuk dapatkan maklumat lanjut.apepon baca dulu ye pesanan tuan punye contest ni ! 




  • Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalam list blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

lepas tu kena tag 4 orang blogger untuk kontest ni :

No comments: