Saturday, April 2, 2011

Award oh award .

Haaa . nak tau tak ? hari ni aku dapat award dari LINA . euwww so sweet laa . blog dia siyes cantik weh . aku kagum ~ tapi aku x reti nak buat macam tu . waaaaaaaaaaaa ! linaaa , tolong ajar boleh ? hekhekhek . eh eh ! banyak cakap lak aku neh harini . ceyhhh(banyak ke?) . hahaha . ok laa . mari  kita tengok award dia tuhh .


CHAKKKKKKKKKKKK !!!!~


Siyesly lawa gila an award dia ? nak buat jugak . tpi x reti and follower pun ciput je . nak buat apekebendenya ? hahaha . takpelah . aku x mengharapkan kepopularan pun (eh iye ke?) . hahaha . dari aku dok gelak2 macam orang gila ni . ada sebaiknya aku tamatkan entri ni dulu ye . Parmisi ya . Assalamualaikum .


P/S : Thanks a lot for the award :)

3 comments:

LINA said...

haha, thanks sebab terlebih puji aku.. kalau nak cantikkan blog, pandai-pandai lah bw kat blog yg bagi tuto.. lagi bagus yang dlm bm.. atau kau bole pegi kat : http://strawberrychocolatelicious.blogspot.com/

aku banyak dpt tuto dr dia lah...

eLaThEeMoGiRl said...

haha . terlebih puji itu yang seadanye la ..

Liza @ Adzriel AB said...

akak pun dapat gak.. http://adzriel.blogspot.com/2011/04/dapat-award-comel-pulak.html